Wordpress verhuizen - image links aanpassen

Dit artikel legt uit hoe u een Wordpress site na het verhuizen correct de afbeeldingen laat weergeven op de webhosting van MijnHostingPartner.nl, dit is een aanpassing die uitgevoerd dient te worden in PHPmyAdmin. Oftewel de beheer omgeving van uw database.
PHPmyAdmin is op 2 manieren te bereiken bij ons. Of u logt in op http://mysqlwebadmin.nl

Of u gaat naar het control panel -> MySQL databases -> Browse database selecteren

Wordpress website verhuizen

U selecteerd de betreffende database en gaat naar de tabel:   wp-posts

Wordpress website verhuizen

Open het tabblad SQL en voer de volgende Query in:
UPDATE wp_posts SET post_content=(REPLACE (post_content, 'Oude URL ','Nieuwe URL'));

Wij pakken de volgende Query om de website te veranderen naar:
UPDATE wp_posts SET post_content=(REPLACE (post_content, 'wordpress.mijntestpartner.nl','wpgal.mijntestpartner.nl'));

Wordpress website verhuizen

Hierna drukt u op starten, de wijzigingen zijn nu doorgevoerd.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords:  wordpress verhuizen webhosting wijzigen