Mijn uitgaande mail werkt niet in Wordpress

Wordpress mail wordt niet verstuurd, de normale verzendwijze van Wordpress wordt namelijk niet ondersteund door MijnHostingPartner.nl

Wij adviseren om gebruik te maken van de volgende plugin:

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-mail-smtp/

Hiermee kan je gebruik maken van:

smtp.mijnhostingpartner.nl (met een geldige gebruikersnaam [email account] + wachtwoord dat is aangemaakt in het control panel)

Wordpress mail problemen mail wordt niet verstuurd  mijnhostingpartner.nl

Wordpress mail problemen mail wordt niet verstuurd  mijnhostingpartner.nl

Wordpress mail problemen mail wordt niet verstuurd  mijnhostingpartner.nl

Je voert het wachtwoord niet in dit scherm in maar in het wp-config.php bestand wat in je wwwroot staat. Dit kan onderaan de file op de volgende wijze:

Wordpress mail problemen mail wordt niet verstuurd  mijnhostingpartner.nl

Waar je your_password wijzigt naar je wachtwoord van het email account.

Wanneer je hier problemen mee hebt om het in te stellen dan even het email account via de webmail controleren.
En TLS en SSL uitproberen. Mocht je hierna nog steeds problemenen hebben dan kan je altijd even online komen op de online chat of een ticket aanmaken. Het is makkelijk als je alvast even een screenshot maakt van de foutmelding die je krijgt bij het versturen van de testmail.
In de logs zie je precies waar het fout gaat.