MyBB SMTP mail instellingen

Wanneer je MyBB heeft geïnstalleerd dan dien je de volgende instellingen nog aan te passen in de mail settings.
Hierna kun je pas mailen.

Mybb mail settings webhosting MijnHostingPartner.nl 1


Het email adres dient aangemaakt te worden in het control panel. Het email adres kan gecontroleerd worden in de webmail.


Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Was dit antwoord nuttig?

 Print dit artikel

Lees ook

MyBB installeren

Wanneer je een MyBB installatie wilt uitvoeren dan kun je dit artikel opvolgen. MyBB wordt...