Hoe voeg ik PayPal toe aan mijn Website?

Dit artikel legt uit hoe u de PayPal betalingsoptie kunt toevoegen aan uw website. Dit kan een webshop betaling zijn, maar ook zo simpel als een donate knop!
PayPal is een manier van een online portemonnee die eenvoudig op te zetten en te gebruiken is. Het wordt ook herkend over de hele wereld en is in de meeste webshops een geldig betaalmiddel.
Zo heeft u altijd de optie om veilig te betalen en als website houder een veilige en vertrouwde manier om facturen te laten betalen door klanten.

paypalU kunt PayPal op een eenvoudige manier toevoegen aan uw website. Wanneer u met Wordpress of Joomla werkt dan zijn hier handige plugins voor. Als voorbeeld heeft u hier een plugin voor een winkelwagen die gebruik maakt van PayPal https://nl.wordpress.org/plugins/wordpress-simple-paypal-shopping-cart/

En zo zijn ook voor de meeste CMS'en soortgelijke PayPal plugins te vinden.

Een zakelijke PayPal rekening
Uw merchant ID is uw zakelijke rekening id in het Nederlands. Dit is vereist voor de stappen die we verder in dit artikel gaan behandelen. Dit kunt u onderaan de pagina op de volgende link inzien. (Wel eerst inloggen op uw rekening uiteraard). Dit kunt u vervolgens gebruiken om binnen uw bedrijf te koppelen aan de betaal link.
Indien u nog geen zakelijk rekening of bedrijf heeft gekoppeld dan kunt u dit op de volgende link openen binnen de startpagina van PayPal.

Paypal betalen

U klikt in de linkerkolom onderaan op "Naar een zakelijke rekening opwaarderen" Hierna volgt u de stappen binnen PayPal om dit af te ronden.

Installeren

U gaat naar de Github pagina van PayPal om de broncode op te halen. Hierna kiest u de optie die u wilt gebruiken. U heeft de optie uit de volgende buttons:

Paypal betalen

Deze broncode kunt u verwerken in uw website. Dit kan op een zelfverkozen plek in uw template. Ofwel met een editor of handmatig in de bestanden. Indien u dit in een HTML div zet dan kunt u dit in de CSS plaatsen naar wens.

We hopen dat u gebruik gaat maken van PayPal!
Indien u nog vragen heeft vernemen wij dit graag op kennisbank@mijnpartnergroep.nl
U kunt natuurlijk ook nog altijd even online komen op de chat.