Hoe kan ik mijn wordpress site versnellen?

Wanneer een Wordpress site een groot aantal plugin’s en media op de site heeft staan dan kan dit vertraging opleveren. Wanneer je hier last van ondervind dan kun je met de onderstaande stappen hier verschil in maken. Op die wijze kunnen bezoekers gemakkelijk en zonder frustratie rondkijken op de site.

• De plugin WP Super Cache
    Wat deze plugin doet is voor de meeste bezoekers statische html pagina’s serveren. Dit gaat in plaats van de PHP scripts. Statische HTML pagina’s worden dan klaargezet voor de standaard bezoeker, wanneer een bezoeker inlogt op jouw site of een andere taak uitvoert dan worden de PHP pagina’s weer geleverd. Deze plugin is op te zoeken binnen jouw Wordpress administrator omgeving en te installeren.

• ¬†¬†¬†¬† SSD hosting
    Met ons SSD hosting pakket zul je snellere laadtijden merken in alle sites. Sites gemaakt met Wordpress maken gebruik van een MySQL database, op de normale pakketten staan deze databases op de harde schijven. Met een SSD pakket staan ook de databases op een SSD, dit zorgt voor bijzonder snelle laadtijden.

https://www.mijnhostingpartner.nl/hosting-producten/totaal-pakket-ssd/

Nadat je de stappen heeft toegevoegd aan je site dan zul je gelijk verschil zien!

Indien je verder nog vragen heeft kun je een ticket aanmaken in het klantenpanel of even online komen op de chat.