Hoe kan ik mijn wordpress site versnellen?

Wanneer een Wordpress site een groot aantal plugin’s en media op de site heeft staan dan kan dit vertraging opleveren. Wanneer u hier last van ondervind dan kunt u met de onderstaande stappen hier verschil in maken. Op die wijze kunnen bezoekers gemakkelijk en zonder frustratie rondkijken op de site.

• De plugin WP Super Cache
    Wat deze plugin doet is voor de meeste bezoekers statische html pagina’s serveren. Dit gaat in plaats van de PHP scripts. Statische HTML pagina’s worden dan klaargezet voor de standaard bezoeker, wanneer een bezoeker inlogt op uw site of een andere taak uitvoert dan worden de PHP pagina’s weer geleverd.Deze plugin is op te zoeken binnen uw Wordpress administrator omgeving en te installeren.

• ¬†¬†¬†¬† SSD hosting
    Met ons SSD hosting pakket zult u snellere laadtijden merken in alle sites. Sites gemaakt met Wordpress maken gebruik van een MySQL database, op de normale pakketten staan        deze databases op de harde schijven. Met een SSD pakket staan ook de databases op een SSD, dit zorgt voor bijzonder snelle laadtijden.

https://www.mijnhostingpartner.nl/hosting-producten/totaal-pakket-ssd/

Nadat u de stappen heeft toegevoegd aan uw site dan zult u gelijk verschil zien!

Indien u verder nog vragen heeft kunt u een ticket aanmaken in het klantenpanel of even online komen op de chat.