Hoe update ik Joomla?

Wanneer u Joomla wilt updaten dan kunt u ten eerste een backup maken in het control panel van uw hosting space en website. Dit doet u op de volgende manier:

https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/766/kan-ik-een-backup-maken.html

Wanneer u een backup gemaakt heeft kunt u pas verder.

Wat ook belangrijk is om na te gaan welke wijze u dient te updaten, dit is namelijk afhankelijk van uw Joomla versie. We verwijzen we u hiervoor door naar de offici├źle site van Joomla.┬á Het is ook noodzakelijk om uw enige plugin's te controleren op compabaliteit met de versie waar u naar gaat upgraden.

De schrijfrechten zijn ook noodzakelijk om actief te hebben op de map wwwroot. Hoe u dit insteld kunt u hier vinden.

Als u klaar bent met de backup en het nalezen van de Joomla site dan kunt u de upgrade starten. Wanneer u wilt updaten dan kunt u inloggen in de administrator van uw website en naar Componenten gaan. Vervolgens selecteerd u in de drop down lijst : Joomla Update.

Hoe update ik joomla bij mijnhostingpartner.nl

Wanneer u de verzoek om update in het scherm ziet dan kunt u de directe link tevens gebruiken.

Hoe update ik joomla bij mijnhostingpartner.nl Hosting Joomla
Als de schrijfrechten geactiveerd zijn kunt u de optie Write Files directly aan laten staan. Om vervolgens bij 2 de update te installeren.

Hoe update ik joomla bij mijnhostingpartner.nlHosting Joomla

Hierna wordt de update geinstalleerd en is uw site weer up to date.

Hoe update ik joomla bij mijnhostingpartner.nl Hosting Joomla

Zet na het updaten de schrijfrechten uit in de filemanager. Dit in verband met de veiligheid.

Wanneer u dit proces niet kunt volgen dan kunt u de documentatie van Joomla opvolgen voor uw specifieke versie.

keywords: Joomla updaten  versie hosting