Hosted Exchange instelllen op Blackberry

Om Hosted Exchange in te stellen op uw blackberry telefoon kunt u de volgende stappen volgen.

-    Ga naar "Setup" in het hoofdmenu.
-    Selecteer "Email accounts"
-    Selecteer hierna "Enterprise accounts"
-    U voert hier uw gegevens in, deze gegevens bestaan uit uw email adres en wachtwoord. Eventueel te wijzigen in het control panel.

Na deze stappen wordt verbinding gemaakt en kunt u gebruik maken van uw email account op uw blackberry.

Wanneer bovenstaande stappen niet voor u werken dient u contact op te nemen met uw Internet service provider voor nadere instructies.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.