Hosted Exchange instelllen op Blackberry

Om Hosted Exchange in te stellen op jouw blackberry telefoon kun je de volgende stappen volgen.

-    Ga naar "Setup" in het hoofdmenu.
-    Selecteer "Email accounts"
-    Selecteer hierna "Enterprise accounts"
-    Je voert hier uw gegevens in, deze gegevens bestaan uit jouw email adres en wachtwoord. Eventueel te wijzigen in het control panel.

Na deze stappen wordt verbinding gemaakt en kun je gebruik maken van jouw email account op uw blackberry.

Wanneer bovenstaande stappen niet voor je werken dien je contact op te nemen met jouw Internet service provider voor nadere instructies.