Hoe kan ik mijn DNS resetten?

Om jouw DNS te resetten kun je naar het controlpanel gaan en hier inloggen met jouw gegevens.
Vervolgens kun je naar "Domains" gaan.

DNS zone resetten van hosting 1

Als je daar op hebt geklikt zie jij je domeinnamen staan, kies hier het domein waarvan jij het DNS wilt resetten.

DNS zone resetten van hosting 2

je kunt hierna op "Disable DNS" klikken, dit verwijderd de bestaande DNS records. Als je dit naderhand weer wilt terugzetten of een kopie van de instellingen wilt maken dan kun je onder Edit DNS zone settings even een screenshot maken van de huidige records.
Dan kan dit hierna weer hersteld worden.

DNS zone resetten van hosting 3
Nadat je op "Disable DNS" hebt gedrukt kun je op "Enable DNS" drukken, dan worden de dns instellingen terug gezet naar de standaard instellingen.
DNS zone resetten van hosting 4

Na bovenstaande stappen gevolgd te hebben is jouw DNS weer gereset.

Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Keywords: Domain domein DNS dns resetten verversen