Hoe bereik ik nu het admin gedeelte van mijn site?

In de nieuwe sitebuilder kan men gewoon inloggen met de controlpanelgegevens die men ontvangen heeft via de mail. Heb je deze gegevens gewijzigd dan dien je uiteraard deze gegevens te gebruiken.

Inloggen om jouw website die gemaakt is met de (nieuwe) sitebuilder te wijzgen kun je via http://www.mijnsitebuilderpartner.nl

Let op! Voor klanten die nog de oude sitebuilder gebruiken is onderstaand van toepassing!

Het admin gedeelte van je website kan je bereiken door het volgende achter je domeinnaam te zetten:

admin/

Je krijgt dus bv:

http://www.denaamvanjesite.nl/admin/