DKIM en certificaat sleutel instellen

Dit artikel behandeld het toevoegen van DKIM (Domainkeys Identified Mail) aan jouw domein. Dit is een instelling die ervoor zorgt dat er een extra laag verificatie komt terwijl je mail verstuurd.
DKIM zorgt ervoor dat een email bericht ook ondertekend wordt met een key. Als deze key niet klopt dan wordt dit geweigerd en als ongewenst neergezet. Zo voorkom je dus een hoop SPAM en misbruik van accounts. 

Daarom raden wij zeker aan om DKIM te activeren voor al je domeinen. Het is een kwestie van een enkele actie vanuit het control panel. En hierna hoeven hier geen verdere stappen voor genomen te worden. 


DKIM is sinds een laatste update van het control panel eenvoudig toe te passen voor je domein, de eerste stap is inloggen in het control panel. Hierna kan je in het linkerlint Mail uitvouwen en naar Domains gaan en op het betreffende domein te klikken. 

DKIM instellen bij Mijnhostingpartner

Hierna kom je in het scherm waar je de aanpassing kan toepassen. Onderaan dit veld zie je de optie om DKIM te activeren. Die selecteer je alvorens je op update klikt. DKIM is dan hierna actief. 


DKIM instellen mijnhostingpartner
 
Dit soort wijzigingen kunnen tot 48 uur in beslag nemen na het instellingen. Het is dus even geduld hebben voordat dit daadwerkelijk als actief wordt gezien.
Wanneer je hier niet uit komt of problemen mee heeft met het instellen van het DKIM  dan kunnen wij dit ook voor je uitvoeren. Wij vragen hier een vast bedrag van 25 euro ex btw voor. Dit is aan te vragen in een ticket.keywords:  DKIM mail beter beveiligen certificaat cert email  • 2 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

DNS Records (NS, A, MX, CNAME, SPF) UITGELEGD

Jouw domeinnaam is een DNS-zone die bestaat uit de volgende records: NS - specificeert de...

DNS doorverwijzen naar Microsoft Office 365

De volgende stappen zijn nodig om jouw DNS aan te passen naar Office 365. Stap 1: Binnen Office...

Domein doorverwijzen via DNS

Om jouw domein door te verwijzen via een DNS aanpassing zijn de volgende stappen nodig.Je dient...

Hoe kan ik mijn MX record wijzigen?

Het is mogelijk om de MX-records voor jouw domein te wijzigen. Voor dit doel dien je in te loggen...

Hoe verander ik mijn A-record?

Als klant van MijnHostingPartner.nl kun je de A-records van jouw domein via het controlpanel...