Email instellen - Outlook app.

In dit artikel word behandeld hoe een email adres van mijnhostingpartner kan worden ingesteld in de outlook applicatie van Microsoft.
Dit betreft de outlook app voor IOS en Android.

De instructie gaat als volgt voor Android:
  1. Dowload de app Microsoft Outlook voor uw besturingssysteem.
  2. Start de app op tot het volgende scherm:
    Email instellen voor android outlook

Hierbij selecteerd u "Andere e-mail (IMAP)"
  3. Hierna geeft u de gegevens op via de volgende wijze:
    -Waar de eerste regel uw Naam of bedrijf zijn.
    -Tweede regel is uw Email adres wat aangemaakt is in het control panel. Heeft u dit nog niet dan kunt u dit op de volgende wijze aanmaken.
    -Derde regel is uw wachtwoord
    -Vierde regel is een omschrijving van het account, bijvoorbeeld "Werk"

Email instellen voor android outlook

4. Dit zijn de instellingen die tot zover ingesteld kunnen worden, zodra hier meer informatie van beschikbaar is zal dit artikel geupdate worden.

Dit is getest op een android toestel, mail kan verzonden en ontvangen worden via de imap server instellingen.

Email instellen voor IOS

De stappen voor IOS zijn hetzelfde, hieronder volgende stappen nogmaals:

Email instellen voor android outlook

Hier selecteerd u "Andere Mail IMAP"

Email instellen voor android outlook

En kunt u uw gegevens invoeren. Hierna kunt u de App gebruiken in combinatie met een email adres van mijn hosting partner