Waar kan ik de host instellingen wijzigen (database)?

Mocht men meerdere applicaties willen toevoegen aan de site is het verstandig dit in een aparte (sub)map te plaatsen. Als namenlijk alles in de root geplaatst wordt brengt dit storingen met zich mee en werkt jouw site wellicht niet goed of zelfs helemaal niet.

Als je een map heeft aangemaakt kunt/moet je deze instellingen wijzigen in de 'configuration.php'.