Bestand geeft niet gevonden melding op mijn site terwijl hij wel bestaat.

Soms kan het zijn dat een bestand een niet gevonden melding op jouw website geeft. Dit zijn dan meestal bestanden met een bepaalde extensie zoals bijvoorbeeld .mp4 .mp3 .docx .xlsx

Om deze bestanden te laten werken kun je een MIME type toevoegen in jouw control panel. De juiste MIME type kun je vinden via google door een zoek opdracht te doen naar bijvoorbeeld: MIME type .mp3

Nadat je de MIME type heb gevonden ga je in het control panel naar websites -> klikken op de domeinnaam -> klikken op het tabblad MIME type -> klikken op Add MIME.
Hier voer je als eerste de extensie in en daarachter de MIME type, hierna klik je onderaan op "update" en de MIME type is toegevoegd aan de website.