Webknight firewall alert bij inloggen

Wanneer je een Webknight firewall melding krijgt bij het inloggen in een applicatie dan is de kans zeer groot dat je een te eenvoudig wachtwoord gebruikt. Dit blokkeren wij automatisch om veiligheidsredenen. De volgende wachtwoorden worden niet toegestaan om in je website te gebruiken omdat ze gewoonweg te makkelijk te kraken zijn:

wachtwoorden die je niet moet gebruiken

Wil je een goed wachtwoord instellen? Pak dan het volgende artikel erbij.