.woff MIME Types toevoegen

Om het MIME TYPE .woff toe te voegen kan je de volgende stappen volgen.

Voor de volledige lijst van MIME TYPES zie hier: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Basics_of_HTTP/MIME_types/Complete_list_of_MIME_types

Het MIME Type .woff toevoegen is noodzakelijk voor een aantal plaatjes en templates. Dit voeg je onder websites -> Mime Types toe op de volgende manier:

Piwik statistieken installeren in uw webhosting space 12

Woff2 voeg je op de zelfde wijze toe maar dan met de volgende inhoud:

extension                       MIME Type
.woff2                            application/font-woff2