Uitgebreide foutmeldingen aanzetten

Prestashop heeft net zoals vele systemen de optie om de uitgebreide foutmeldingen over de gehele website aan te zetten. Dit kan op de volgende manier via de filemanager in het control panel.

Log in op het control panel via de volgende link:
http://control.mijnhostingpartner.nl/

Ga naar de filemanager en navigeer naar de folder config in de prestashop installatie. Open vervolgens het bestand defines.inc.php en pas het volgende toe:

Error modus aanzetten prestashop

Dit zorgt ervoor dat de uitgebreide foutmeldingen worden aangezet en dat je enige problemen gerichter kan oplossen.

Voor meer vragen kan je online komen op de chat of een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: foutmelding foutmeldingen prestashop presta shop error errors witte pagina