Hoe voeg ik PayPal toe aan mijn Website?

Dit artikel legt uit hoe je de PayPal betalingsoptie kunt toevoegen aan jouw website. Dit kan een webshop betaling zijn, maar ook zo simpel als een donate knop!
PayPal is een manier van een online portemonnee die eenvoudig op te zetten en te gebruiken is. Het wordt ook herkend over de hele wereld en is in de meeste webshops een geldig betaalmiddel.
Zo heb je altijd de optie om veilig te betalen en als website houder een veilige en vertrouwde manier om facturen te laten betalen door klanten.

paypalJe kunt PayPal op een eenvoudige manier toevoegen aan jouw website. Wanneer je met Wordpress of Joomla werkt dan zijn hier handige plugins voor. Als voorbeeld heb je hier een plugin voor een winkelwagen die gebruik maakt van PayPal https://nl.wordpress.org/plugins/wordpress-simple-paypal-shopping-cart/

En zo zijn ook voor de meeste CMS'en soortgelijke PayPal plugins te vinden.


Een zakelijke PayPal rekening
Jouw merchant ID is je zakelijke rekening id in het Nederlands. Dit is vereist voor de stappen die we verder in dit artikel gaan behandelen. Dit kun je onderaan de pagina op de volgende link inzien. (Wel eerst inloggen op uw rekening uiteraard). Dit kun je vervolgens gebruiken om binnen uw bedrijf te koppelen aan de betaal link.
Indien je nog geen zakelijk rekening of bedrijf heeft gekoppeld dan kun je dit op de volgende link openen binnen de startpagina van PayPal.

Paypal betalen

Je klikt in de linkerkolom onderaan op "Naar een zakelijke rekening opwaarderen" Hierna volg je de stappen binnen PayPal om dit af te ronden.

Installeren

Je gaat naar de Github pagina van PayPal om de broncode op te halen. Hierna kies je de optie die je wilt gebruiken. Je heeft de optie uit de volgende buttons:

Paypal betalenDeze broncode kun je verwerken in jouw website. Dit kan op een zelfverkozen plek in jouw template. Ofwel met een editor of handmatig in de bestanden. Indien je dit in een HTML div zet dan kun je dit in de CSS plaatsen naar wens.


We hopen dat je gebruik gaat maken van PayPal!
Indien je nog vragen hebt vernemen wij dit graag op kennisbank@mijnpartnergroep.nl
Je kunt natuurlijk ook nog altijd even online komen op de chat.
  • 1 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Is er naast PHP ook de ZEND Optimizer geinstalleerd?

Zend is op de webservers van Mijn Hosting Partner geïnstalleerd. Tevens is IconCube...

Wat is het volledige path naam?

Voor sommige applicaties is het volledige path naam nodig, deze word als volgt...

Wat moet ik als default document instellen (homepage)?

Standaard hebben we de volgende default documents:...

Welk component raden jullie aan om onder PHP mail te versturen?

Welk component raden jullie om onder PHP mail te versturen? Mijn Hosting Partner raad PHPMailer...

Bestand geeft niet gevonden melding op mijn site terwijl hij wel bestaat.

Soms kan het zijn dat een bestand een niet gevonden melding op jouw website geeft. Dit zijn dan...