Name servers DNS

Wanneer je jouw domeinnaam ergens anders hebt staan dan bij MijnHostingPartner.nl dan dienen de nameservers aangepast te worden naar ons toe. De volgende nameservers zijn hiervoor te gebruiken.

ns1.mijnhostingpartner.nl
ns2.mijnhostingpartner.nl
ns3.mijnhostingpartner.nl
ns4.mijnhostingpartner.nl

Dit dient bij de partij waar de domeinnaam draait ingesteld te worden. Hoe je dit instelt is dus afhankelijk van de beheermethode die gebruikt wordt door de andere partij.