21-01-2019 Update Storing 10:00

Op dit moment zijn er verschillende prioriteiten. Naast het decrypten van de ransomware proberen we ook een oplossing te vinden voor de getroffen klanten. Gedupeerden die op de onderstaande servers zitten verzoek ik om even een ticket aan te maken via het klantenpanel zodat we de aangegeven opties kunnen bespreken. Wij begrijpen van de bedrijven die met de encryptie bezig zijn dat het nog weleens lang zou kunnen duren omdat er gebruik is gemaakt van een nieuwe variant op de encryptie.

Getroffen servers en backupservers:

MySQL 5: 
MySQL 8
MySQL 11
MSSQL 8

Indien er lokaal een backup is dan is dit de snelste manier om de website weer in de lucht te krijgen. Indien die er echt niet is dan heb je in dit stadium, naast wachten tot de betreffende servers weer online komen, de volgende opties:

- Een doorverwijzing naar een andere pagina (Facebook?)
- Een tijdelijke pagina plaatsen (Under constructie?)
- Nieuwe website bouwen/plaatsen

Indien je wil dat we een extra database set voor je aanmaken zodat je weer opnieuw kunt beginnen met een schone database vernemen we dat graag. De oude database blijft uiteraard in tact en zal weer beschikbaar zijn zodra de getroffen servers zijn vrijgegeven. Laat ons even weten wat we voor je kunnen betekenen.

Verdere informatie voorziening zal vanaf vandaag via onze aankondigingen pagina lopen. Vanzelfsprekend zal ik iedereen die daar prijs op stelt persoonlijk te woord staan via de chat en eventueel telefoon.Monday, January 21, 2019

« Terug