Beste klant,

Zoals reeds aangegeven in eerdere aankondigingen gaan we in de nacht van 29-06 en 30-06 verhuizen van datacenter i.v.m. uitbreiding van onze capaciteit. Gedurende deze verhuizing zijn alle diensten van MijnHostingPartner.nl down. Wij proberen de downtime vanzelfsprekend zo laag mogelijk te houden, maar hou er rekening mee dat alle diensten tussen 22:00 's avonds en 10:00 in de ochtend niet beschikbaar zijn.

Om zo snel mogelijk alles over te zetten gaan alle diensten tegelijk uit en zullen gaandeweg naar gelang van prioriteit weer actief worden. Dit zal in de volgende volgorde gaan geschieden:

1. Overzetten Firewalls
2. MijnHostingPartner.nl website live
3. Mailserver / Exchange servers / Hosted omgevingen
4. Virtual Private Servers
5. Webservers (websites)

De verwachting is dat na aanvang van deze actie de firewalls en onze eigen website binnen uur weer online zijn. We zullen proberen om via onze aankondigingen en via facebook de vorderingen aan te geven. De rest van de diensten zullen gedurende de nacht geleidelijk aan weer up komen. We hebben ons als doel gesteld dat alle diensten uiterlijk 10:00 weer operationeel zijn. Mocht dit om wat voor reden dan ook uitlopen dan zullen we hier uiteraard melding van maken. 

Mochten er naar aanleiding van bovenstaand nog vragen zijn dan verneem we dat graag via de chat en/of het ticketsysteem.

MijnHostingPartner.nl

Monday, June 18, 2018

« Terug