Beste klant,

Het onderhoud / upgrade aan het controlpanel is zojuist succesvol afgerond. Er hebben zich geen incidenten voorgedaan. Klanten kunnen dan ook weer gebruik maken van het controlpanel. Deze heeft wel een nieuw uiterlijk gekregen dus het kan in het begin even zoeken zijn waar alles zit. Volgende week zullen de artikelen in de veelgestelde vragen worden aangepast. Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u altijd even een ticket aanmaken via het klantenpanel of kijken of iemand op de chat bij ons op de website aanwezig is.

MijnHostingPartner.nl
Beste Klant,

Op zaterdag 29 November zal er onderhoud gepleegd worden aan het controlpanel. Gedurende het onderhoud zal het controlpanel niet bereikbaar zijn en kunnen er dus geen wijzigingen via het controlpanel doorgevoerd worden.

Het onderhoud, waarbij de software van het controlpanel geupgrade zal worden, zal beginnen rondstreeks 11:00 en zal naar verwachting rond 18:00 gereed zijn. Hierna zal het controlpanel weer beschikbaar zijn.

Heeft u vragen over het voorgenomen onderhoud dan kunt u een ticket aanmaken via het klantenpanel of even kijken of er iemand van de chat op onze website beschikbaar is. Doordeweeks tijdens kantooruren is de helpdesk vrijwel altijd aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

We proberen de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden en excuseren ons alvast voor het eventuele ongemak.

Met vriendelijke groet,

MijnHostingPartner.nl

Tuesday, November 25, 2014

« Terug