Beste Klant,

 

Tijdens de feestdagen en tussen kerst en oud en nieuw is de online chat niet of beperkt aanwezig. Wij verzoeken u dan ook om bij vragen een ticket aan te maken via het klantenpanel onder uw account. Tickets zullen wel gewoon afgehandeld worden alhoewel ook hier geldt dat het iets langer kan duren voordat er gereageerd wordt. Wij hopen op uw begrip gedurende deze periode. Uiteraard zullen spoedgevallen wel zo snel mogelijk opgepakt worden.

 

Wij willen u als klant heel erg bedanken voor het afgelopen jaar. Een bewogen jaar waarbij we begin 2012 in de top 100 van grootste hostingproviders van Nederland binnenkwamen en uiteindelijk aan het einde van het jaar 20 plaatsen zijn opgeschoven. Zonder uw vertrouwen hadden we dit nooit kunnen realiseren. 2013 staat voor ons in het teken van innovatie en verbetering van onze dienstverlening. Een nieuw klantenpanel moet hier onder andere voor zorgdragen. Ook zullen we de sitebuilder verder verbeteren en aanpassen aan uw wensen en zullen de hostingpakketten ook een kleine wijziging ondergaan. Zo kunnen er bijvoorbeeld vanaf 1 januari 2013 vijf domeinnamen als Top Level Domain ingesteld worden onder een totaalpakket (i.p.v. drie nu).

 

Naast MijnHostingPartner.nl willen we via deze weg ook de aandacht vragen voor onze andere concepten. Zo willen we begin januari 'live' gaan met een nieuw concept 'MijnWebshopPartner.nl'. Deze dienstverlening is met name geschikt voor particulieren, kleine ondernemers maar ook middelgrote bedrijven die direct met een (nieuw) product de (internet) markt op willen. Snel producten, foto's, beschrijvingen en prijzen uploaden via een gebruiksvriendelijk CMS, direct gekoppeld aan een betalingsmodule waarmee men op uw pagina via IDEAL of PayPal kan betalen. Geen initiele kosten, geen dure webdesigners maar wel kortlopende contracten en ongelofelijk lage periodieke bedragen maken dit voor elke internetondernemer een heel interessant product. Bezoek onze website via www.mijnwebshoppartner.nl en hou de ontwikkelingen in de gaten.

 

Voor nu wensen wij u hele fijne feestdagen en een heel goed en gezond 2013!

 

Namens het hele team van 'MijnPartnerGroep.nl'

 

Patrick Brouwer

 Monday, December 24, 2012

« Terug