20 Feb 2018 Werkzaamheden Webmail

Update 19:31Beste Klant,¬†Na de laatste controles hebben we vastgesteld dat alles weer naar behoren werkt. We hebben hier nog extra monitoring op zodat we snel kunnen ingrijpen mocht er nog vertraging ontstaan. Met deze update hebben we een hoop lopende zaken nu af kunnen sluiten.¬†Met vriendelijke ... Lees verder »

15 Feb 2018 Spoedwerkzaamheden Firewall

Beste Klant, De problemen zijn bij deze verholpen en er worden extra maatregelingen genomen om dit in de toekomst te voorkomen. Er kan nog enige vertraging zijn met het bereiken van de sites. Dit is spoedig verholpen. Met vriendelijke ... Lees verder »

13 Feb 2018 Werkzaamheden Webmail

Update 18:45Beste Klant,¬†Helaas heeft de update van Smartermail nog niet de gewenste verbeteringen gebracht en zijn we weer genoodzaakt om terug te draaien naar een eerdere versie.Met vriendelijke groet,¬†MijnPartnerGroep.nlUpdate 17:32Beste Klant,¬†De eerste fase van het updaten is nu afgerond, we houden het nu strak in de gaten de aankomende ... Lees verder »

13 Feb 2018 vertraging webmail

Update 10:39Beste Klant,De problemen zijn bij deze verholpen. Er was een plaatselijke onderbreking bij het datacenter.Met vriendelijke groet,¬†MijnPartnerGroep.nl--------------------------------------------------------------Beste Klant,¬†Er bestaat op dit moment vertraging binnen onze webmail. Beheer is op dit moment bezig om de problemen op te ... Lees verder »

3 Feb 2018 Op zondag chatten!

Beste Klant,

We starten een proef waarbij we ook op zondag beschikbaar zijn om te chatten! Dus nu kan je voor al je korte vragen ook terecht bij ons op een zondag. Zo zijn we 7 dagen per week bereikbaar voor iedereen die het nodig heeft.

Met vriendelijke groet,

MijnPartnerGroep.nl