21 May 2016 Onderhoud Mailserver 24-05-2016

Geachte klant,In de nacht van 23 Mei op 24 Mei zal er onderhoud gepleegd worden aan de mailservers. Gedurende deze tijd zal er geen mailverkeer mogelijk zijn. We proberen het onderhoudsvenster zo klein mogelijk te houden. De werkzaamheden zullen aanvangen rond 00:15 en eindigen om 03:00. Er zal een update gegeven worden op deze aankondiging zodra ... Lees verder »

4 May 2016 Hemelvaart 5 mei en 6 mei is de chat afwezig

Geachte klant,Op 5 en 6 mei zijn onze medewerkers niet op de chat aanwezig. Indien u vragen heeft dan verzoeken wij u deze via het ticketsysteem te stellen. Tickets zullen gedurende deze dagen wat trager afgehandeld worden dan normaal. Eventuele spoedgevallen zullen uiteraard wel worden opgepakt. Aankomende zaterdag 7 mei is de chat wel weer ... Lees verder »

4 May 2016 Vertraging in de (web)mail

Geachte klant,Op dit moment is er een aanval op onze mailservers waardoor mail vertraagd binnenkomt en ook vertraagd wordt verstuurd. Onze technici zijn druk bezig de aanval af te slaan en de verwachting is dat het snel weer onder controle is. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even in de chat komen.Onze excuses voor het ... Lees verder »