1 Nov 2018 Spam! - korte onderbreking mailservice ivm spoedupdate inzake spamfiltering.

Beste klant,Wij hebben gemerkt dat de spamfilters van de mail niet functioneren zoals ze zouden moeten werken. Na onderzoek blijkt dat deze problemen verholpen zullen zijn na het doorvoeren van de laatste update van onze mailsoftware.De mailservice zal dan voor ongeveer een kleine 15 minuten uit de lucht zijn. Mail gaat niet verloren maar zal ... Lees verder »

12 Sep 2018 Werkzaamheden zaterdag op zondag nacht

Beste,

In de nacht van 15-09-2016 op 16-09-2016 zullen er werkzaamheden plaats vinden op enkele firewall's.

Hierdoor kan het zijn dat bepaalde websites tijdelijk niet bereikbaar zijn.

Met vriendelijke groet,

MijnPartnerGroep.nl

31 Aug 2018 DNS beheer - Control panel

Update 11:15 3-9-2018¬†Beste Klant,¬†De problemen zijn bij deze verholpen door onze programmeurs.¬†Met vriendelijke groet,¬†MijnPartnerGroep.nl---------------------------------------Beste Klant,¬†Met de update van het control panel die wij vandaag hebben gelanceerd is er helaas toch een fout in geslopen. DNS is niet te beheren vanuit het control ... Lees verder »

7 Jul 2018 Onderhoud: DNS Servers

Beste Klant,Onderstaande werkzaamheden zijn succesvol afgerond.Met vriendelijke groet,MijnPartnerGroep.nl------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Beste Klant,Ivm de aankomende upgrade van onze DNS platform naar ... Lees verder »

30 Jun 2018 Werkzaamheden Uitbreiding Capaciteit Datacenter MijnHostingPartner.nl

Beste Klant,

Zoals jullie vast al wel bekend was zijn wij van datacenter verhuisd, de verhuizing is succesvol verlopen en alle website's zijn weer bereikbaar.
Hartelijk dank voor uw geduld!

Met vriendelijke groet,

MijnPartnerGroep.nl

21 Jun 2018 Bereikbaarheid Chat 23-6-18

Beste klant,

Op Zaterdag 23-06-2018 is de chat wegens omstandigheden niet bereikbaar.
U kunt ons uiteraard via het ticket systeem bereiken.

Bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

MijnPartnerGroep.nl

18 Jun 2018 Uitbreiding Capaciteit Datacenter MijnHostingPartner.nl

Beste klant,Zoals reeds aangegeven in eerdere aankondigingen gaan we in de nacht van 29-06 en 30-06 verhuizen van datacenter i.v.m. uitbreiding van onze capaciteit. Gedurende deze verhuizing zijn alle diensten van MijnHostingPartner.nl down. Wij proberen de downtime vanzelfsprekend zo laag mogelijk te houden, maar hou er rekening mee dat alle ... Lees verder »

1 Jun 2018 Upgrade Controlpanel - Tijdelijke downtime

Goedenavond,De upgrade is succesvol uitgevoerd. We hebben verschillende zaken zojuist nogmaals uitgebreid getest in de live omgeving en hebben vooralsnog geen fouten kunnen ontdekken.¬†Mochten er toch zaken niet goed lopen / zijn dan vernemen we dat graag via het ticketsysteem.Je dient wel even goed de geschiedenis te wissen van je browser (CTRL + ... Lees verder »

25 May 2018 Uitbreiding Capaciteit Datacenter MijnHostingPartner.nl

Beste klant,In februari hebben we reeds aangekondigd dat we i.v.m. uitbreiding moeten verhuizen van datacenter. De datum waarop we gaan verhuizen is inmiddels bekend. Dit zal geschieden in de nacht van 29-06 op 30-06 waarbij alle diensten gedurende de nacht niet bereikbaar zullen zijn.¬†Vanzelfsprekend proberen we de downtime zo klein mogelijk te ... Lees verder »

28 Apr 2018 bereikbaarheid chat maanden juni en juli

Beste Klant,¬†In de maanden van juni en juli zijn wij beperkter bereikbaar via de chat dan wat je wellicht van ons gewend bent. Dit komt door vakantie van personeel waardoor wij minder beschikbaar zijn.¬†We zullen je in deze maanden vaker naar het ticketsysteem moeten verwijzen. Uiteraard zullen we alle tickets nog steeds zo spoedig mogelijk ... Lees verder »