MySQL Hosting | Webhosting

Bij MijnHostingPartner.nl kan je ongelimiteerd MySQL hosten vanaf het Totaalpakket. Een MySQL database is een manier om data op te slaan en wordt door veel Content Management Systemen zoals WordPress webhosting of Joomla webhosting gebruikt.

Ook wordt het door veel applicaties gebruikt omdat dit vrij te gebruiken is onder de open source licentie. Hierom komen er ook geen extra kosten bij wanneer je MySQL databases wilt aanmaken op je hosting pakket. Zo kan je zorgeloos blijven werken aan je MySQL hosting.

Werken met MySQL hosting

Een MySQL database is een onwijs populaire manier om een website te starten, combineer dit met PHP en je kan veel kanten op. Ook is hier ontzettend veel informatie van online te vinden in de vorm van cursussen en documentatie, daarom is dit een goede eerste stap waar menig beginner mee start.

Er is namelijk makkelijk mee te werken via een online tool genaamd PHPmyAdmin, met deze tool kan je direct zien waar je mee bezig bent en is het niet noodzakelijk om via de terminal te werken. Combineer dit met de laatste PHP webhosting die wij voor je klaar hebben staan en je kan gelijk aan de gang met je website.

Mocht je liever gebruik willen maken van een tool zoals MySQL Workbench of MySQLyog dan kan dit ook, de gegevens hiervoor en de stappen die nodig zijn kunnen in de kennisbank worden gevonden.

MySQL hosting snelheid

Met MijnHostingPartner.nl heb je de databases niet meer op de traditionele harde schijven staan maar op SSD schijven. Dit zorgt ervoor dat de data die voor de website wordt ingeladen zo snel mogelijk beschikbaar is. Met deze snelheid heb je een website die beter scoort bij je klanten en er ook voor zorgt dat de resultaten binnen de zoekmachines zoals Google hoger worden.

MySQL hosting beveiliging

Jouw data moet veilig zijn, dat is 1 zaak wat MijnHostingPartner.nl als webhost voorop zet. We nemen alle maatregelen om ervoor te zorgen dat jouw MySQL database veilig staat. We hebben een Web Application Firewall die voor real time beveiliging van jouw webhosting. Wat wij ook standaard actief hebben is PHP 7.x op je hosting space, dit zorgt ervoor dat je gedwongen wordt om de laatste standaarden te gebruiken en niet meer gebruik kan maken van verouderde en onveilige functies om verbinding te maken met je MySQL database.