Google Adwords

Het is mogelijk om bij een Totaal en Totaal XL pakket een Google AdWords tegoed van 75 euro aan te vragen. Door te adverteren met Google AdWords-advertenties in het gedeelte 'Gesponsorde links' naast de zoekresultaten genereert u meer websiteverkeer en verkopen.

GOOGLE ADWORDS

Adverteren met AdWords betekent dat u zelf kunt kiezen welke zoekwoorden aan uw advertentie worden gelinkt. U bent dan zichtbaar voor de surfer op het moment dat hij/zij de behoefte heeft aan informatie over uw producten of diensten. U bereikt een (potentiële) klant op het moment wanneer zij dit willen, in tegenstelling tot de meer klassieke vormen van marketing (zoals radio- en tv-spots of adverteren in magazines en vakbladen, ofwel push-marketing).

Google AdWords is een zeer belangrijk medium geworden voor een sterk groeiend aantal organisaties om leads te gereneren. Het tegoed maakt het mogelijk om te proeven van deze manier van adverteren. Via deze link kunt u zich aanmelden en rond laten leiden door de mogelijkheden die AdWords biedt.

Het Google AdWords Tegoed is te selecteren als gratis addon tijdens het bestelproces.

Wij hopen dat deze extra service van MijnHostingPartner.nl u een extra tool in handen geeft om succesvol te zijn op het internet!