eu domein registreren

eu domeinnaam registereren en beschikbaarheid

Bij MijnHostingPartner.nl controleer je snel en gemakkelijk de beschikbaarheid van je domeinnaam. Vul hierboven direct je gewenste domeinnaam in en ons systeem controleert snel of deze beschikbaar is. Hierna voer je de gegevens in en binnen een paar klikken is de eu domein registratie afgerond en ben je de eigenaar van een eu domein.

eu domein registreren: snel, eenvoudig en voordelig

Registreer je eu domein snel, eenvoudig en voordelig via MijnHostingPartner.nl. Mocht je reeds een domeinnaam geregistreerd hebben bij een andere provider dan kan je deze naar ons verhuizen. Het enige wat u dan nodig heeft is een token (code) welke je op kunt vragen bij je huidige provider. Zonder dit token kunnen wij de verhuizing van een eu domein niet in behandeling nemen. Kijk voor meer informatie bij 'Domein Verhuizen'.

Wie kan een .eu domein registreren?

Iedereen kan een .eu domein registreren, of je nu binnen of buiten de Europese Unie woont. Met een .eu domeinnaam laat je zien dat je bereikbaar wilt zijn door heel Europa.

Het is sinds 2003 mogelijk om een .eu domein te registreren, het .eu domein is erbij gekomen om een Europees alternatief te hebben voor het bekende .com domein. De extensie is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige extensie en is door iedereen herkenbaar.

Bij alle eu domein registraties zit standaard inbegrepen:

  • Realtime registratie van je eu domeinaam, dus direct actief en online met je eu domeinnaam.
  • Je kunt de eu domeinnamen gratis doorlinken naar een andere website of een pagina.
  • De DNS gegevens van je eu domeinnaam bewerken via het control panel.
  • Uiteraard is het ook mogelijk om een webhosting pakket aan je domeinnaam te hangen.