Foutmeldingen weergeven in Magento

Dit artikel legt uit hoe je de foutmeldingen aan kunt zetten in jouw Magento site.

Je logt in op het control panel en gaat naar de filemanager of je opent jouw hosting space in een ftp client naar keuze.
Vervolgens ga je naar de volgende directory:

wwwroot/errors

Foutmeldingen weergeven in Magento

Hier verander je het bestand local.xml.sample naar > local.xml

Hierna worden de foutmeldingen weergegeven op de betreffende pagina.
Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: foutmelding magento error log