Limesurvey installeren

Limesurvey installeren binnen jouw hosting space gaat op de volgende wijze.

Wat je nodig hebt voor deze installatie is:
  1. MySQL database en user.
  2. Installatie bestand van Limesurvey. Dit is getest met versie 2.58 te downloaden op voorgaande link.
  3. FTP account of Filemanager

Je upload de bestanden met gebruik van FTP of de filemanager in de gewenste map. Bij ons is dit direct in de root van het subdomein. Dit kan met de Zip worden geupload of met de losse bestanden.

Hierna navigeer je in de browser naar je installatie URL en kom je terecht in de het volgende scherm.
Limesurvey installeren

Je gaat hierna naar de volgende stap en controleerd de nodige eisen, wanneer je nog geen schrijfrechten hebt aangezet voor de mappen dan kan dit op de volgende manier.
Limesurvey installeren

Hierna komen de database gegevens van pas, je vult hier de gegevens in zoals aangemaakt in het control panel. Let op de database host / location, dit is afhankelijk van de server waar je opstaat bij ons. Twijfel je hieraan dan kan dit in het control panel -> MySQL -> database aanklikken gecontroleerd worden.

Limesurvey installeren

Je krijgt hierna de volgende melding dat de database al aangemaakt is, dit klopt. Hier kan je dus klikken op Populate database om de database te vullen met de bestanden van limesurvey.

Limesurvey installeren
In de laatste stap voer je jouw admin gegevens in, pas dit aan naar wens en denk aan een goed sterk wachtwoord hiervoor. De wachtwoord generator is hier handig voor:
https://www.mijnhostingpartner.nl/random-password

Limesurvey installeren

Hierna kan je direct door inloggen naar de administrator met de link administration, vervolgens inloggen met je zojuist aangemaakte gegevens.
Limesurvey installeren
Limesurvey installeren

Hierna kan je gebruikmaken van de LimSurvey applicatie.
Limesurvey installeren

Wanneer je verder nog vragen hebt dan kun je contact opnemen met de helpdesk via de online chat of via het ticketsysteem. Graag een duidelijke fout beschrijving maken en screenshots toevoegen indien nodig. Dan kunnen wij dit verder voor u nakijken.