Postman SMTP plugin

Naast de SMTP plugin die wij altijd aanraden is het natuurlijk ook mogelijk om van andere plugins gebruik te maken. 1 ervan die we ook getest hebben is de Postman plugin.

Om dit in te stellen heb je iets uitgebreidere instellingen nodig om dit te laten werken.

Ga naar de instellingen binnen de plugin en start de Wizard, voer hier je email adres waar de mail vandaan dient te komen. Dit hoeft niet het email adres te zijn waar je mee inlogt voor de SMTP authenticatie.

Postman SMTP plugin

Voer hier de host in voor uitgaand verkeer, dit is in elk geval smtp.mijnhostingpartner.nl

Postman SMTP plugin

Postman SMTP plugin

Selecteer de volgende opties:

Postman SMTP plugin

Voer hierna je email adres in wat je gaat gebruiken voor de SMTP authenticatie. Dit is het email adres wat aangemaakt is binnen hetzelfde domein of subdomein. En waar je dus ook kunt inloggen binnen de webmail.

Postman SMTP plugin

Hierna om te testen kan je een test email versturen naar je email adres zoals aangemaakt in je webhosting.

Postman SMTP plugin

Voor vragen kan je nog verder kijken in de documentatie van Postman of even online komen in de chat op MijnHostingPartner.nl, heb dan alvast een screenshot paraat van je instellingen en de foutmelding in de log. Dan kunnen we dit voor je nakijken.