Koken CMS installeren

Koken CMS instaleren

Als je gebruik wilt maken van Koken CMS dien je eerst een database en een database user te hebben daarna kan je koken downloaden.

Koken CMS installeren

Vervolgens klik je op upload en daarna op selecteer bestand.

Koken CMS installeren

Hierna pak je het bestand uit.

Koken CMS installeren

Dan stel je de rechten op de wwwroot folder op de volgende wijze in, voor dit voorbeeld hebben wij kennisbank.mijntestpartner.nl gebruikt.

Koken CMS installeren

Koken zal hierna een paar tests draaien, als deze voldaan zijn kun je op Begin instalation drukken.
Er zal hier gevraagd worden naar je voornaam en achternaam, e-mail adress en uw wachtwoord, dit is voor het admin accountn en is dus in te stellen naar eigen wens.
Als dit is ingevuld zal er op het volgende scherm gevraagd worden naar de database gegevens.

Koken CMS installeren

1: Dit is je hostname, deze is te controleren in het control panel.
2: Dit je databasename, deze is aan te maken in het control panel.
3: Dit je database username, deze is ook aan te maken in het controlpanel, dit account dient ook gekoppeld te zijn aan je database.
4: Dit is je database user wachtwoord.

Als Je deze stappen hebt gevolgd ben jij klaar om gebruik te maken van Koken CMS bij MijnHostingPartner!