Craft CMS SMTP instellingen

Om mail te versturen bij MijnHostingPartner.nl is SMTP authenticatie vereist. Dit kan je eenvoudig instellen binnen Craft CMS in de standaard configuratie. Je gaat binnen het Craft CMS naar de instellingen -> Email.
En selecteerd in het drop down veld de optie SMTP.
Craft CMS SMTP instellingen

Hier vul je de gegevens op de volgende wijze aan, de gebruikersnaam is in elk geval het email adres wat je bij ons hebt aangemaakt in het control panel.

Craft CMS SMTP instellingen

Hierna kan je de instellingen testen en opslaan. Wil het niet lukken? Controleer dan altijd eerst even of je wel kan inloggen op de webmail van MijnHostingPartner.nl