Hoe kan ik mijn ASP.NET versie instellen?

Om de ASP.NET versie te selecteren bij MijnHostingPartner.nl kan je dit gemakkelijk doen via het klantenpanel. Dit doe je door eerst in te loggen in het klantenpanel onder mijn account. Hierna navigeer je naar Mijn producten ->  Betreffende dienst aanklikken ->  Nogmaals de website aanklikken -> Tabblad Websites. Hierna kom je in het volgende scherm terecht:

Hoe kan ik mijn ASP.NET versie instellen?

Hierna selecteer je in de drop down de juiste ASP.NET versie voor jouw website. Verder ASP.NET versies die beschikbaar zijn is ook afhankelijk van jouw hosting pakket. Met een .NET Core pakket zijn de laatste versies hiervan al standaard actief geïnstalleerd en actief bij MijnHostingPartner.nl. Aanpassing in de ASP.NET versie zal dus hiervoor niet nodig zijn.

Classic ASP is op moment van schrijven alleen nog maar mogelijk op de SSD hosting pakketten.

Hoe kan ik mijn ASP.NET versie instellen?

Hierna kan je de wijzigingen opslaan om vervolgens over de geselecteerde ASP.NET versie gebruik te maken in je hosting pakket. De ASP.NET versies maken gebruik van hun eigen Application Pool.

Hoe kan ik mijn ASP.NET versie instellen?

En dat is hoe de ASP.NET versie in te stellen is bij MijnHostingPartner.nl.

• Je kan je ASP.NET versie op de volgende manier instellen:
  • Login in het control panel

• Klik op websites
  • Klik op de website waarom het om gaat
  •  Ga nu naar het tabblad extensions, hier kan je jouw ASP.NET versie instellen