C1 CMS installeren

Voor C1 CMS raden wij een van de ASP.NET Core pakketten aan.

Om C1 CMS te installeren bij MijnHostingPartner.nl zijn de volgende stappen te volgen.

Download de C1 CMS zip file vanaf de volgende link:

https://docs.c1.orckestra.com/Getting-started/Download

Kies uit de volgende download optie:

C1 CMS installeren

En download het pakket via Github

C1 CMS installeren

Pak het zip bestand uit en upload de inhoud van de C1 folder direct naar de wwwroot. Zet gelijk de schrijfrechten aan op de gehele wwwroot folder tijdens de installatie. Hierna kan je naar de pagina gaan in je browser om de installatie af te ronden.

C1 CMS installeren

Als je in het eerste scherm nog problemen tegenkomt dan kan je dit nakijken via het Control panel of vragen via de online chat.

C1 CMS installeren

Kies uit 1 van de templates of thema's die beschikbaar zijn, let erop dat een aantal betaalde trials zijn en dus een licentie eraan vast hebben.

C1 CMS installeren

Selecteer de standaard website taal om dit verder af te ronden.

C1 CMS installeren

En geef je gegevens op voor het administrator account.

C1 CMS installeren

C1 CMS installeren

Na het proces kan je inloggen in de admin om aan jouw nieuwe website te gaan werken met C1. Je hebt geen database verbinding nodig voor de installatie. Dit gaat namelijk via een lokale SQL file die aangemaakt wordt. En niet standaard met een SQL database zoals je wellicht gewend bent. Dit kan naderhand met een plugin overgezet worden.

C1 CMS installeren

Voor vragen weet je ons te vinden op de online chat en het ticketsysteem.

c1 installatie c1 installeren asp