Website publiceren via Iweb

(iWeb wordt niet meer ondersteund door Apple en dus ook niet meer door MijnHostingPartner.nl, we raden u aan om over te stappen op een andere manier.)

Op iWeb van Apple"s iLife pakket kun jij je websites zeer gemakkelijk publiceren.
Hier zie je een van de eerste schermen die je zou zien als je iWeb opstart.

Website publiceren via Iweb

Als jij je iWeb site wilt publiceren, kun je eerst de optie MobileMe* vervangen door FTP.
Dit kun je doen door op de selectie te klikken zoals het volgende afbeelding:

Website publiceren via Iweb

Je kunt ook een mapnaam verzinnen voor jouw website, maar voor dit voorbeeld gebruiken we gewoon de standaard “Site” naam.
Vervolgens voer jij je FTP gegevens in die jezelf kan aanmaken in jouw control panel van MHP.

Website publiceren via Iweb

Om te kijken of jouw gegevens kloppen, kun je op “Test Connection” klikken.
Dit zal melden of je de juiste gegevens heeft ingevoerd of niet.

Tot slot hoef je alleen jouw website URL te plaatsen en voilï¡, je bent klaar om jouw
website via iWeb te publiceren. Veel web plezier gewenst!

Website publiceren via Iweb