Hoe verwijder ik een subdomein?

Wanneer je een subdomein verwijderd ga je als volgt te werk:

1. De website van het subdomein verwijderen in het control panel, dit kan in het control panel onder websites.

1.1 Klik in het control panel op websites.

Hoe verwijder ik een subdomein?

1.2 Klik op het desbetreffende domein.

Hoe verwijder ik een subdomein?

1.3 Klik vervolgens onderaan op delete.

Hoe verwijder ik een subdomein?

2. Eventueel email account van het subdomein verwijderen, dit zal niet van toepassing zijn als hier geen e-mail adres voor is aangemaakt.

2.1 Ga naar mail accounts

Hoe verwijder ik een subdomein?

2.2 Klik vervolgens op jouw account.

Hoe verwijder ik een subdomein?

2.3 Scroll naar beneden en klik op delete

Hoe verwijder ik een subdomein?

3. Domein map verwijderen in FTP.

3.1 klik eenmalig op het mapje van jouw domein en druk op de delete knop op je toetsenbord.

Hoe verwijder ik een subdomein?

4. Als laatste kun je dan het subdomein verwijderen in het control panel onder het kopje domains.

4.1 je klikt eerst op het kopje domains

Hoe verwijder ik een subdomein?

4.2 Klik op het desbetreffende domein.

Hoe verwijder ik een subdomein?

4.3 klik vervolgens op delete, hierna zal het subdomein verwijderd zijn.

Hoe verwijder ik een subdomein?