Waar vind ik mijn FTP Gegevens en hoe kan ik deze wijzigen?

FTP gegevens zijn te wijzigen in het klantenpanel onder Mijn Producten. Je bewerkt dan een bestaand FTP account met een nieuw wachtwoord. Dit is op de volgende plek te vinden en te wijzigen:

De FTP gegevens zijn in te zien door in te loggen in het klantenpanel, te navigeren naar Mijn Producten -> betreffend product -> tabblad FTP accounts.

Hierna is het bestaande FTP account te bewerken met het bewerkingsteken, of er is een nieuw FTP account aan te maken.

Waar vind ik mijn FTP Gegevens en hoe kan ik deze wijzigen?

We raden altijd aan om van de Genereer optie gebruik te maken van de wachtwoorden, dit is belangrijk om dit zo veilig mogelijk te houden. Je krijgt ook standaard feedback op het wachtwoord wat je hier invoert. Dit dient te voldoen aan bepaalde eisen. Hierna is het even te kopiëren met de optie, en op te slaan om het nieuwe wachtwoord bij te werken.

Waar vind ik mijn FTP Gegevens en hoe kan ik deze wijzigen?

Waar vind ik mijn FTP Gegevens en hoe kan ik deze wijzigen:

1. Ga naar het control panel via deze link https://control.mijnhostingpartner.nl en log in met de gegevens die je heeft ontvangen toen het pakket geactiveerd werd. 2. Klik nu op de knop FTPAccounts van het domein die je wilt wijzigen. Hier ziet u vervolgens de bestaande FTPaccounts. In dit scherm kun je tevens een nieuw FTP account aanmaken of een bestaande wijzigen door er op te klikken.3. Het wachtwoord is helaas niet in te zien en kan je alleen maar wijzigen. Klik op jouw ftpaccount en haal alle zwarte bolletjes weg en voer 2x hetzelfde wachtwoord in die aan de laatste veiligheidseisen voldoet:- bevat minimaal 6 tekens- bevat minimaal 1 hoofdletter- Bevat minimaal 1 vreemd teken ("@' en '&' etc)- is niet direct herleidbaar tot uwzelf (leeftijd of kenteken)- trekt niet twee herleidbare woorden samen Voor meer informatie over wachtwoorden verwijzen wij je naar: https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/144/Wat-is-een-goed-wachtwoord.htmlOm een goed wachtwoord te laten genereren kun je ook onze wachtwoordgenerator gebruiken op deze pagina: https://www.mijnhostingpartner.nl/random-password/ 4. Klik op Save om je account op te slaan. keywords: ftp wachtwoord wijzigen ftp ww ftp login gegevens kwijt herstellen resetten wachtwoort wacht woord FTP

Waar vind ik mijn FTP Gegevens en hoe kan ik deze wijzigen?