Waar moet ik mijn bestanden plaatsen?

We krijgen veel vragen waar je de bestanden moet plaatsen als je inlogt met je FTP gegevens.

Als je inlogt met je FTP Programma krijg je het volgende te zien:

Waar moet ik mijn bestanden plaatsen?

In de wwwroot dien je de bestanden te plaatsen om je website zichtbaar te maken op het internet. Let er hierbij wel op dat je nog het bestand genaamd default.htm moet verwijderen.

In de data map kun je Microsoft Access database plaatsen, zodat deze niet te benaderen is voor bezoekers.

Logs bevat logbestanden van je website. Hier kan je bijvoorbeeld verschillende foutmeldingen achter halen, deze logbestanden zijn alleen in te lezen via de filemanager in het control panel.

Kijk het onderstaande filmpje om meer informatie te weten te komen en een FTP account in actie te zien:

Mocht je verder nog geen FTP account hebben dan kan je die aanmaken op de volgende wijze: Hoe maak ik een nieuw ftp account aan?

Je kan dan op de volgende wijze verbinding maken met het FTP programma naar keuze: FTP verbinding maken in Filezilla