Hoe maak ik verbinding met Dreamweaver CS4 (ftp)?

Dit artikel is verouderd, zie het volgende artikel voor de laatste Dreamweaver versie:

https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/ftp/ftp-verbinding-maken-dreamweaver/

Hoe maak ik verbinding met Dreamweaver CS4 (ftp)?

FTP hostftp.jedomeinnaam.nl
Loginftpaccount
Wachtwoordftpwachtwoord
AanvinkenUse passive FTP
Host directoryLet op!
De host directory kan zijn: jouwdomeinnaam.nlwwwroot of alleen wwwroot
Dit is afhandelijk van je instellingen in het control panel, zie hiervoor:
//www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase.php?action=displayarticle&catid=5&id=21