Hoe maak ik verbinding met Dreamweaver CC (ftp)?

Dit artikel is verouderd, zie het volgende artikel voor de laatste Dreamweaver versie:

https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/ftp/ftp-verbinding-maken-dreamweaver/

1.Dreamweaver openen en dan boven in de balk naar Site --> Nieuwe Site.
In het venster klik je dan op Servers en dan op het + teken om een nieuwe ftp server op te zetten.

Hoe maak ik verbinding met Dreamweaver CC (ftp)?

2.Vul de FTP gegevens in die je hebt aangemaakt in het controlpanel.
FTP-Adres: ftp.uwdomeinnaam.nl
Gebruikersnaam: Ftp gebruikersnaam die je hebt aangemaakt in het controlpanel onder FTP Accounts.
Wachtwoord: Bijpassende Ftp wachtwoord die u heeft aangemaakt in het controlpanel onder FTP Accounts.
Klik op testen om te zien of de verbinding goed is. Als alles werkt kun je hem Opslaan en gebruiken.

Hoe maak ik verbinding met Dreamweaver CC (ftp)?