Een eigen 404 pagina toevoegen

Indien je een custom 404 pagina wilt maken voor je website dan kan dit op de onderstaande wijze.
Zoals wij bijvoorbeeld:

Een eigen 404 pagina toevoegen

Om dit in te stellen kan je dit op de volgende wijze toevoegen via het control panel -> websites. Je kan via FTP of via de filemanager jouw eigen 404 pagina aanmaken. Wanneer je ons voorbeeld letterlijk volgt dan kan de naam 404.php worden gebruikt.

Een eigen 404 pagina toevoegen

Hierna is jouw 404 melding direct live:

Een eigen 404 pagina toevoegen

Wanneer je dit rechtstreeks in het web.config bestand wilt doen, kan dit op de volgende manier toegevoegd worden:

<httperrors errormode="DetailedLocalOnly" existingresponse="Auto">
<remove statuscode="404" substatuscode="-1"></remove>
<error statuscode="404" substatuscode="-1" prefixlanguagefilepath="" path="404.php" responsemode="File"></error>
</httperrors>