Nameservers aanpassen

Als je een domein hebt bij MijnHostingPartner en je hosting bij een derde partij wilt draaien dan dien je de Nameservers te wijzigen.

Je dient hiervoor eerst ingelogd te zijn in het klantenpanel en vervolgens klik je op jouw domeinen.

Nameservers aanpassen
Vervolgens selecteer je het domein waar je de nameservers van aan wilt passen.

Nameservers aanpassen
Klik op het kopje nameservers en vul hier onder de gewenste nameservers in, klik hier na op opslaan.

Nameservers aanpassen

Wanneer je dit opgeslagen hebt dan kan het even duren voor de werking hiervan zichtbaar is, dit heeft te maken met het DNS refresh.