E-mail instellen - Samsung app

E-mail instellen - Samsung

Om je e-mail account in te stellen van je webhosting bij mijnhostingpartner.nl binnen een Samsung telefoon kan je de volgende stappen volgen.

Controleer altijd eerst of je in kan loggen op onze webmail, dit kan via de volgende link

1) Ga naar de instellingen van je Samsung apparaat om je mail account in te stellen

Hierna ga je naar de instellingen binnen je telefoon gaan en Cloud en accounts te selecteren.

E-mail instellen - Samsung app

2) Inloggen met je MijnHostingPartner.nl account op een Samsung apparaat

Klik vervolgens op accounts.

E-mail instellen - Samsung app

3) Klik op Account toevoegen.

E-mail instellen - Samsung app

4) Klik op E-mail.

E-mail instellen - Samsung app

5) Voer vervolgens je e-mail gegevens in die je hebt ingesteld op ons controlpanel.

Hoe je dat precies doet is aangegeven via de volgende link.

Vervolgens selecteer je Inloggen en hierna druk je op IMAP-account.

E-mail instellen - Samsung app E-mail instellen - Samsung app

6) Stap 3, De mail instellen

Boven aan zie je je e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord.

Vervolgens zet je bij IMAP-server "imap.mijnhostingpartner.nl", Beveiligingstype kun je zelf instellen en stel de poort in op 143.

E-mail instellen - Samsung app

7) Zet bij uitgaande SMTP-server "smtp.mijnhostingpartner.nl", stel deze in op poort 25.

Als poort 25 geblokkeerd is kun je poort 26 gebruiken.

Zorg dat "Verificatie vereist voor verzenden van e-mail" aan staat.

E-mail instellen - Samsung app

8) Instellingen controleren

Als je nu bij accounts op E-mail drukt kun je op je ingestelde e-mail account drukken.

Druk op je naam en zet Account synchroniseren aan.

E-mail instellen - Samsung app

9) Dan kun je hieronder instellen om de hoeveel tijd de e-mail's gesynchroniseerd worden.

E-mail instellen - Samsung app

Als je deze stappen gevolgd hebt zou je e-mail correct ingesteld moeten zijn.

Als er verder nog vragen over zijn zien we je natuurlijk graag tegemoed op de chat of via een ticket.