E-mail instellen - outlook.com

Outlook.com ander email account instellen

Van de webmail van Outlook.com kan ook gebruik gemaakt worden met een mail account van MijnHostingPartner.nl. We hebben hier bewust een poos geen artikel voor geschreven aangezien alleen POP met een halfuur vertraging ondersteund werd. Na een update van 2017 is het nu ook mogelijk om van een IMAP connectie gebruik te maken. Dit zorgt ervoor dat mail ook gesynchroniseerd wordt tussen verschillende apparaten en sneller werkt.

1) Je opent outlook.com en logt hier in met je bestaande Microsoft account. Hierna ga je naar de opties aan de linkerkant en selecteert het volgende:

E-mail instellen -  outlook.com

2) Hierna geef je het mail account aan in de velden, waar de weergavenaam zelf in te vullen is. Mail adres en wachtwoord dient aangemaakt te zijn via het control panel.

E-mail instellen -  outlook.com 3) Bij de verbindingsmethode selecteer je altijd de IMAP en SMTP verbinding instellingen en klikt op OK om door te gaan.

E-mail instellen -  outlook.com

4) Hierna voer je de gegevens in op de volgende wijze. De IMAP host en SMTP host is altijd zo als in de screenshot.

E-mail instellen -  outlook.com