Ik heb de inloggegevens voor het controlpanel nog niet ontvangen.

Veel instellingen zijn toe te passen via het klantenpanel, er zijn een aantal zaken die wij in zijn geheel aan het faseren zijn hiernaar toe. Dit zijn: Mail accounts, Het aanmaken van websites, Het aanmaken van databases en gebruikers, Het aanmaken van FTP accounts. Doe deze zaken dus via het klantenpanel, en bij voorkeur niet meer via het control panel.

Nadat je de order hebt aangemaakt en de betaling voltooid is, kan het nog even duren voordat het systeem jouw aanvraag compleet verwerkt heeft.

De activering van het controlpanel kan pas plaatsvinden als de domeinnaam geregistreerd is of de verhuizing compleet voltooid is. Dit komt omdat de domeinnaam compleet verweven is met het controlpanel. We zijn hierin mede afhankelijk van de partij die de domeinnamen uitgeeft.

Het wachtwoord van het controlpanel alsmede de activeringkan na de administratieve afhandeling van de registratie hiervan kan dus even duren. Van 5 minuten tot dagen naargelang de extensie.

Mocht je aan het einde van de dag echter noggeen controlpanel gegevens hebben ontvangen zouden we je willen vragen in het klantenpanel een ticket aan te maken. We zullen de (aan)vraag dan alsnog zo spoedig mogelijk proberen te behandelen. Tevens is het mogelijk om via het klantenpanel de control panel gegevens nog te versturen, dit kan op de volgende locatie:

Ik heb de inloggegevens voor het controlpanel nog niet ontvangen.

De meeste aanvragen zijn binnen 10 minuten actief.

Control panel wachtwoord aanvragen, herstellen