Hoe link ik mijn domein door?

Het artikel doorlinken kan vanuit het klantenpanel op de volgende wijze.

Log in op het klantenpanel en doorloop de volgende stappen om op het juiste scherm te eindigen:

Hoe link ik mijn domein door?

Hoe link ik mijn domein door?

Hoe link ik mijn domein door?

Hoe link ik mijn domein door?

Selecteer het tabblad Redirect onder websites  in het volgende scherm.

Hoe link ik mijn domein door?

Haal hierna het schuifje over bij de redirect, hier kan vervolgens de  redirect ingevoerd worden.

Hoe link ik mijn domein door?

Voer de redirect in met de exacte URL waar dit heen moet, en selecteer permanente redirect. Of exacte redirect indien gewenst. Hierna sla je de wijziging op via het floppy icoontje, en is de redirect hierna direct actief.

Hoe link ik mijn domeinnaam door met behulp van het controlpanel? Ga naar het controlpanel en log in met je accountgegevens die je hebt ontvangen na acceptatie van de order. Stap 1. Klik op websites in het linker menu. Domeinnaam doorlinken met een 301 1
Stap 2. Klik op de domein waarom het gaat.
Domeinnaam doorlinken met een 301 2
Stap 3. Klik op 'Redirection to Url' (radio button). Vul de desbetreffende domeinnaam in waarnaar je toe wilt door linken en vink de volgende optie aan: Redirect all requests to exact destination (instead of relative to destination)
Stap 4. klik op Save.De domeinnaam zal nu worden door gelinkt. Kan even duren in verband met DNS refresh. Leeg ook even de browser cache alvorens te testen.