Klant verwijderen

Om een klant te verwijderen uit je control panel kan je de volgende stappen volgen. Vergeet niet om ook het domeinnaam stop te zetten in het klantenpanel.

Log in het control panel in en ga naar customers:

Klant verwijderen

Selecteer de klant uit de lijst.

Klant verwijderen

In het bovenste lint zie je de optie Delete staan bij de klant, die klik je aan.

Klant verwijderen

Hierna zie je een overzicht van de diensten die de klant heeft. Waarbij ook de hosting space en enige add ons staan. Hier selecteer je het check boxje om dit te verwijderen. Als laatst druk je op de delete knop.

Klant verwijderen

De klant is bij deze verwijderd.