Abonnement in PayPal stopzetten.

Abonnement in PayPal stopzetten / intrekken:
Je dient zelf het abonnement stop te zetten van MijnHostingPartner.nl in je PayPal account. MijnHostingPartner.nl incasseert haar facturen niet via PayPal. Dit gaat automatisch via PayPal
Uit ervaring weten we dat dit vaak mis gaat en verzoeken je dan ook om dit uit te vinken in het PayPal abonnement.

Dit kan op de volgende manier:

1. Log in op je rekening.
2. Klik op het tandwiel.

Abonnement in PayPal stopzetten.

3. Klik op vooraf goedgekeurde betalingen onder de kop Betalingen.

4. Hierna kom je in het scherm waar je daadwerkelijk het abonnement kunt stoppen.

Abonnement in PayPal stopzetten.

5. Selecteer het abonnement dat je wenst te sluiten.
6. Klik achter Status op Annuleren.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van PayPal: PayPal Website