Foutmelding # 1040

Wanneer de  melding #1040 to many open connections verschijnt dan kunt u een ticket aanmaken richting de helpdesk.
Hierna wordt gereageerd wanneer de melding is opgelost. Na bericht kan weer worden ingelogd.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.

keywords:
#1040 - Too many connections   Phpmyadmin verbindingen teveel mysql